Czy warto kupić ?

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Czy warto kupić ?

Postprzez skinsoi » 10.12.2014, 18:29

Witam. W temacie PS3 jestem całkowicie zielony. Wcześniej miałem Xbox 360, PS2 etc. Rzecz w tym że chce kupić właśnie PS3 a dokładnie z tej aukcji http://allegro.pl/playstation-3-slim-32 ... 98176.html

Trochę już zdążyłem wyczytać z poradników co mniej więcej z czym się je. Jednak mam jeszcze parę pytań, na które nie znalazłem odpowiedzi.
-Czy jeśli będę chciał wrzucić jakąś grę na dysk konsoli z PC>PS3, mogę to zrobić normalnie po kablu, łącząc oba sprzęty i tworząc połączenie FTP bez żadnego jailbrake ? Krótką mówiąc, czy jest to zestaw który podłączam, wrzucam co chce i co mam i już mogę zacząć zabawę ?
-Czy to co piszę tutaj użytkownik, czyli możliwość korzystania z PSN jest w pełni realna ? Pograć na PSN będę mógł ?
-Czy to jest dobra wersja konsoli do backup'ów ?

Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam!
skinsoi
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: Czy warto kupić ?

Postprzez Szymek251 » 10.12.2014, 18:39

Tak po przez FTP możesz przesyłać gierki :wink: co do korzystania online możesz ale licz się z banem bo nie oszukujmy się czym prędzej czym później złapiesz bana Jedynie co mi się nie podoba to że nie napisał jaki model konsoli :)
a i żadnych JAILBREAK nie potrzebujesz :)
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Szymek251
Elite
Elite

Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Firmware: OFW REBUG

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych