Witam przeczytalem caly poradnik dla zielonych mam ps3 soft 3.10 z tego co zrozumialem musze wgrac OFW 3.55 pozniej soft Rogero przez aktualizaji w Menu?? a jak mam wgrac multimana czy cos w tym stylu prosze o pomoc poniewaz niechce uwalic konsoli a to juz moja druga pierwsza oddalem do serwisu i otrzylmalem inna w zamian
czyli ofw 3.55 pozniejc cfw chcialbym najnowszy rogero co odtwarza dysk usb ntsc moglby mi ktos podac link a jak zainstaluje cfw to skad mam wziasc mulitmana?? przepraszam za takie pytania ale robie to pierwszy raz i niechce czegos uwalic
Z tego co rozumie instaluje ofw 3.55 pozniej cfw najnowsze rogero pozniej multimana?? prosze mi powiedziec czy kolejnosc jest dobra i czy dobrze rozumie to co jest w poradniku
Wątpliwe jest, czy żona będzie z tego powodu zadowolona. Załóżmy, że poświęcisz więcej czasu na gry typu "Lara Croft" lub Far Cry 3 w pojedynkę. Jedyne wyjście z tej sytuacji, to zainstalować backupa SingStar lub The Sims 3 i udostępnić żonie pada. ( od czasu do czasu )
Witam zainstalowalem multimana multiMAN Update (CEX) Req. BASE v04.20.03 i jak go uruchamiam mam komunikat Worning your instalation of multiMAN is incomplete! Please install BASE or full wersion! cos zrobilem zle prosze o pomoc
Podpowiadałem ci że musisz zainstalować wersje full lub baze?najpierw zapodaj 4.20 base cex apotem 4.20.03 jak przeczytałbyś ostatnie wypowiedzi w wątku o multiMANie to wiedziałbyś ,nie tylko ty miałeś ten problem
Juz sobie poradzilem dzieki kolego nie pokoi mnie teraz temperatura cpu 82stopnie wczoraj wymienialem paste w wentylator od konsoli nie wchodzi na wyzsze obroty ??
kamilg123 napisał(a):Juz sobie poradzilem dzieki kolego nie pokoi mnie teraz temperatura cpu 82stopnie wczoraj wymienialem paste w wentylator od konsoli nie wchodzi na wyzsze obroty ??
Jesteś pewien że wentylator chodzi.Podłączyłeś go jak składałeś konsolę. 82 stopnie to trochę dużo.