BAN :( POMOCY !!!! mam 2 konsole bez bana, ale co i jak ???

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Re: BAN :( POMOCY !!!! mam 2 konsole bez bana, ale co i jak

Postprzez Bodson » 26.01.2015, 14:46

dziekuje Panowie ruszylo :) to na zakonczenie dramatu podsumowanie: to jesli chcem grac odpalam konsole zalancza sie webman wybieram laduje gierke naciskam by sie ukryc R3+L3+R2 wyswietlaja mi sie 3 komunikaty w gornym prawym rogu o wylonczeniu webmana ukryciu cfw i po podpisaniu IDPS, lacze sie z psn i jestem w raju ukryty i spokojny :) no i zalanczam gre !!!! Dziekuje jeszcze raz za w miare szybka pomoc !!!!!! tylko szkoda ze trofea trzeba na nowo zbierac :( podczas zalanczania konsoli laduje webmana i psnpatch 4.66 a i czy musze do ukrycia sie usuwac jakies ikonki zbedne??? czyyli moge spokojnie usunac stary profil ?
Bodson
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Postprzez Slawek189 » 26.01.2015, 16:39

Jeśli masz bana to nie da sie przejsc do zakladania konta bo po pierwszym okienku gdzis podaje sie wiek, wyskakuje informacja o blokadzie konsoli.
Pamietaj aby wylaczyc automatyczne logowanie na psn, bo czlowiek sie zapomni a po co sie wychylać.
Mozesz usunac ikonke webman updater.
Co do profili to raczej nie. Ja jade na tym samym profilu.
Slawek189
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 16 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Firmware: Darknet 4.66 Cobra

Postprzez Bodson » 26.01.2015, 16:47

a ikonke psn patch tez usunac ? bo pluginy sa zainstalowane. no ja nie moglem na na profilu z banowanym zalogowac sie na konto stare co nastapil ban jak i na swiezo zalozone. czy w webmanie po ukryciu sie folder install package files ukrywa sie tak jak w sen enabler czy kest widoczny ??
Bodson
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postprzez Cyqor » 26.01.2015, 17:39

Bodson napisał(a):a ikonke psn patch tez usunac ? bo pluginy sa zainstalowane. no ja nie moglem na na profilu z banowanym zalogowac sie na konto stare co nastapil ban jak i na swiezo zalozone. czy w webmanie po ukryciu sie folder install package files ukrywa sie tak jak w sen enabler czy kest widoczny ??

folder INSTAL PACKAGES FILES się nie urkrywa.

A z banem to same pierdoły piszesz. Jeśli dostało się bana na konsole to zmienia się ID i można dalej grać na tym samym profilu, ale jeśli dostało się na konsole i konto to już trzeba ałożyć nowe. Pozatym na straym profliu i tak nie zalogujesz się na inne konto bo profil jest dopisany do konta.
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D CFW FERROX 4.82 COBRA 7.53 CEX + PSNPatch 2017.02/B
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 8.01
Cyqor
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 317 razy

Poprzednia strona

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc