Aktualizacja CFW a usunięcie błędów z systemu

Konsole, urządzenia, sprzęt
  • Sponsorzy

Aktualizacja CFW a usunięcie błędów z systemu

Postprzez elephantml » 15.01.2013, 23:15

Moje problemy z kontrolerami opisałem kilka postów niżej, więc nie będę sie powtarzał (tu link problem-z-kontrolerami-i-konsola-po-zmianie-dysku-i-cfw-t3858.html )

Proszę mi powiedzieć czy jeśli na obecną moją wersję Rogero wgram najnowszą v.2.0.5 przez XMB to czy to ma jakikolwiek sens i jakkolwiek oczyści mi system? Czy jest to tylko taka zmiana kosmetyczna CFW i do tego co było u mnie z błędami dołoży tylko kilka dodatków z uaktualnienia a błędy nadal pozostaną. Konkretnie chodzi mi o to czy instalacja wyczyści rejestr systemu i będzie on "jak nowy". Pytam o to, bo często ludzie piszą że instalowali jedno na drugie i nic im nie zniknęło z konsoli. Czyli ingerencja w system znikoma.
Może lepiej (choć tego boję się jak ognia bo mam prawie 700 GB gier na HDD wewnętrznym) zgrać gdzieś te wszystkie kopie gier i zrobić Restore PS3 System a potem wgrać wszystko od nowa. Choć nikt mi nie zagwarantuje że to coś da.
CECH-2004A - HDD 1,75 TB
elephantml
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: SPY 4.81 Cobra 7.3

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do Ogólne