Jaką ustawić prędkość wiatraczka podczas emulacji PS2? Bo jest ustawione na 35%
RodoFrodo napisał(a):Zadałem to samo pytanie w innym dziale, więc postanowiłem przenieść je do odpowiedniego działu
Jaką ustawić prędkość wiatraczka podczas emulacji PS2? Bo jest ustawione na 35%I czy jest jakaś opcja by podczas zabawy na emulowanym PS2 dałoby się sprawdzić jaką temperaturę osiąga procek? Po próbowałem kombinacji start select, ale najwyraźniej nie działa :/
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
A żeby sprawdzić temperaturę, wystarczy wcisnąć przycisk P na padzie i później start i select

RodoFrodo napisał(a):A żeby sprawdzić temperaturę, wystarczy wcisnąć przycisk P na padzie i później start i select
Ale ta funkcja działa tylko pod IRISMANA? Bo jak teraz wciskałem, to nie było żadnej reakcji. W ogóle, żadne kombinacje skrótów nie działają podczas emulacji PS2.
Dzięki za szybką odpowiedź
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Cyqor napisał(a):chyba nie da się zmienić obrotów wiatraka i temperatury, bo włączając elumator PS2, wyłączamy webmana i "cała moc" idzie na ten emulator. Trzeba ustawić na sztywno. Mogę się mylić, bo szczerze mówiąc nie korzystam z tego zbytnio...
A opcje z start + select działają tylko jeśli ma się webmana.
A masz webMAN zainstalowany?

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość