Powrót do Webman po instalacji Webman MOD?

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Powrót do Webman po instalacji Webman MOD?

Postprzez glazojad » 28.12.2015, 20:05

Witam, jestem na REBUG 4.76.1 Lite, ostatnio postanowoiłem spróbować Webman MOD, i jako, że nie widzę nic nowego czego chciałbym używać myślę o powrocie do zwykłego Webmana. Czy ktoś moze wie jak to zrobić? Tzn. jak wywalić Webman MOD i wrócić do zwykłego Webmana?

Szukałem ale nigdzie nie widzę sposobu, jeden gość na YT wywalał pewne pliki ale on chciał wrocić do Mm, nie miał REBUGa i w ogóle nie chciał mieć Webmana wiec nie wiem czy wywalał tylko pliki MODa. Jeśli Webman jest częścią firmware'u REBUG to możliwe że reinstalacja firmware przywróci Webmana ale nie chciał bym się do tego uciekać - wtedy zostanę z MODem jeśli to będzie jedynym sposobem.

W zasadzie to ciekawi mnie to zagadnienie i czy taki powrót jest w ogóle możliwy.
glazojad
Newbie

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 4.76

Sponsorzy

Re: Powrót do Webman po instalacji Webman MOD?

Postprzez t212ruman » 28.12.2015, 21:19

Jest możliwy ,tylko pytanie po co wracać?
t212ruman
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 157 razy

Postprzez glazojad » 28.12.2015, 22:24

W sumie interesuje mnie sam sposób jak to się robi - możesz podzielić się ze mną tą metodą?

ps. i przy okazji, jeśli nie wrócę na Webmana, czy po aktualizacji REBUGa system nie zastąpie MODa wersją podstawową? Mam wrażenie, że jest on integralną częścią firmware'u.

-- 28.12.2015, 21:33 --

W sumie interesuje mnie sam sposób jak to się robi - możesz podzielić się ze mną tą metodą?

ps. i przy okazji, jeśli nie wrócę na Webmana, czy po aktualizacji REBUGa system nie zastąpie MODa wersją podstawową? Mam wrażenie, że jest on integralną częścią firmware'u.

-- 28.12.2015, 21:34 --

W sumie interesuje mnie sam sposób jak to się robi - możesz podzielić się ze mną tą metodą?

ps. i przy okazji, jeśli nie wrócę na Webmana, czy po aktualizacji REBUGa system nie zastąpie MODa wersją podstawową? Mam wrażenie, że jest on integralną częścią firmware'u.
glazojad
Newbie

Postprzez t212ruman » 28.12.2015, 22:38

Jeden z sposobów ,wyłączasz w Toolbox ,usuwasz katalog z webmanem i już .Można usunąć go również z katalogu plugins ,odinstalować plugin psnpatch'em ,jest tych kombinacji trochę.
t212ruman
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 157 razy

Postprzez glazojad » 29.12.2015, 14:38

Hej, ok, dobrze wiedzieć, serdeczne dzięki za info jak to zrobić.

Przepraszam, również za triple post ;); o ile rozumiałem, że czekam na akceptację pierwszego wątku, o tyle nie spodziewałem się, że będę wymagał akceptacji admina przy kolejnych postach ew. edycji - stąd ten bałagam. Jeśli można proszę admina o korektę.

Powiedz mi tylko jedno, czy jak zaktualizuje REBUGa to MOD zostanie zasąpiony przez wersję podstawową czy pozostanie nie ruszony?
glazojad
Newbie

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc