problem z netem na ps3

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

problem z netem na ps3

Postprzez kukiz87 » 04.11.2011, 18:26

witam mam problem a mianowicie nigdy nie miałem problemu z netem na ps3 latałem sobie do woli przez router z kompa az do teraz chciałem wejsc sobie w iple na ps 3 i wyskoczyło ze nie ma połaczenia mysle jak tak zawsze było automatcznie , mysle sobie wejde w opcje ustawienia sieci i jeszcze raz skonfiguruje i wybieram sobie moja siec wifi bez problemu ps3 ja widzi nastepnie wpisuje swoj klucz zabezpieczen i przechodze do testu i mam łaczenie z punktem dostepu zaraz sie zmienia na wymiane kluczowych informacji czekam i nic na dole wyskakuje ze klucz moze byc błedny, tylko jakim cudem jak nic nie zmieniałem od poczatku załozenia sieci zawsze było ok az do dzis

-- 04.11.2011, 18:34 --

o Panowie probowałem z 5 razy teraz sie połaczyło np czemu tak jest ;/ kiedys za kazdym razem było ok a dzis tyle musiałem sie bawic z tym
kukiz87
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: ofw 3.61->cfw3.55

Sponsorzy

Re: problem z netem na ps3

Postprzez iraslbn » 05.11.2011, 08:11

Złośliwość rzeczy martwych, a tak na poważnie to dookoła są inne sieci więc są zakłócenia itp, zmień hasło - bo może ktoś je odszyfrował ;]
iraslbn
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
Firmware: CFW3.55 KMEAW

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc