Rebug + PSN Patch proble z internetem proszę o pomoc.

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Rebug + PSN Patch proble z internetem proszę o pomoc.

Postprzez lionmen » 15.11.2015, 19:19

Panowie jak w temacie.

Mam przerobioną konsolkę, zainstalowany najnowszy rebug, webman i psn patch.

DO tej pory wszystko działało ok, grałem w fife 16 bez problemu przez sieć. Jednak od pewnych kilku dni strasznie lagowało, wywalało połączenie z psn, albo ogólnie z gry online.

Usunałem usera, założyłęm nowe konto i jak daję testowanie połączenia bezprzewodowego - za każdym razem przechodzi do opcji sprwadzania szybkości łacza i wywala "używany router może nie obsługiwać częściowych adresów ip"

Mam 2 nety - z Orange modem livebox oraz światłowód z routerem Dasan - na obu jest to samo. Do psn wpisuje się itd ale też lubi wywalić bład połączenia nie mam już pojecia o co chodzi czy coś sie z przeróbka zwaliło czy z psnpatchem ?

Prosze o pomoc
lionmen
Member
Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: Rebug + PSN Patch proble z internetem proszę o pomoc.

Postprzez Cyqor » 15.11.2015, 21:19

Sprawdzałeś status serwerów EA, może to ich wina skoro działało a teraz już nie działa.

EDIT: Mam taki sam komunikat na PS4, mimo to granie online działa. Czyli zagadka rozwiązana, znowu $ony coś namieszało i są cyrki. :facepalm:
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D CFW FERROX 4.82 COBRA 7.53 CEX + PSNPatch 2017.02/B
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 8.01
Cyqor
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 317 razy

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc