Witam panowie mam ps3 slim z rogero na pokładzie nie wszystkie gry działają więc zmieniam soft tylko pytanie przed zmianą czy jak mam teraz rogero to ja je musze odinstalować czy wystarczy ze ściągnę CFW Habib 4.75 cobra i normalnie instaluje z pendrivea czy muszę robić jakąś reinstalke do czystego 3.55.Czy jak odinstaluje rogero oraz zainstaluje inny cfw to czy gry które mam w katalogu games na dysku wewnętrznym też zostaną utracone czy muszę specjalnie skopiować ten katalog z grami ? , oraz czy na chwile obecną CFW Habib 4.75 cobra jest to najlepsza opcja dodam ze nie gram online ale chcę by wszystkie gry z psx ps2 oraz ps3 mi chodziły .Proszę was o odpowiedz oraz jak poprawnie zainstalować tak by wszystko mi chodziło.
budman9 z tego co widzę to jesr wersja tylko dex nie ma wersji cex ? lub ja zle szukam , podobno rebug jest dość skomplikowanym cfw czy do wszytskiego i tak uzywa sie pluginów innych programów do konfigiracji itd ?
Jeszcze jedno jak wybiore wersje REBUG_4.75.3_REX_PS3UPDAT.PUP czyli jest to wersja cex a REBUG_4.75.3 D _REX_PS3UPDAT.PUP jest wersja z dex ? Developer ? , dodam ze ja wole wersje cexa bo nic innego nie bede robił jak brał Może coś więcej ale w przyszłości