Moja przygoda z PS3 zaczęła się już jakiś czas temu,. Ale ta prawdziwa PRZYGODA wczoraj. Zacznę od tego, że byłem na OFW 4.75 konsola PS3 CECH 2503B. Wyczytałem i sprawdziłem iż można jej darować wolność
Tak też zrobiłem. Kupiłem E3 NOR FLASHER-a i zrobiłem co należy. Troszkę to trwało. Ale jest.
Teraz po zejściu na 3.55 można szaleć. Aczkolwiek konsola nie chciała ruszyć po całym zabiegu i informowała żeby wgrać aktualny FW 4.75 Wrzuciłem owszem 4.75 ale Rogero z Cobrą no i jest. Pokazuje tą zakładkę INSTALL PACKAGE FILES to wychodzi na to, że wszystko się udało. Tak myślę. W ustawieniach systemu - informacje o systenie pokazuje natoniast sam numer softu (4.75) bez żadnych dodatkowych informacji ze to rogero ... Czy tak ma być?
I teraz właśnie mam kilka pytań. Bo powiem szczerze, że zanim się za to zabrałem to faktycznie sporo czytałem na tym forum. Ale jest tutaj tyle informacji, że im więcej się chciałem dowiedzieć tym mnie zacząłem to wszystko ogarniać
Drodzy koledzy i koleżanki:
co teraz mogę (powinienem) dograć?
czy musi być zachowana jakaś odpowiednia kolejność wgrywania?
co zrobić aby można było "bezpiecznie" grać online? (konsola nigdy nie banowana)
ps.
zapewne tych pytań pojawi się więcej
mam nadzieję na szybką i precyzyjną odpowiedź i pomoc
pozdrawiam
EDIT: przepraszam nie ROGERO a HABIB