@t212ruman Czy mógłbyś mi polecić jakieś solidne CFW, z którym nie będę miał problemów? Nie potrzebuję już grać przez Internet, chciałbym mieć po prostu spokój z tym wszystkim . Z góry dzięki
@matts84 Co to znaczy wgrać system na nowo? Próbuję zainstalować nowe CFW, @t212ruman zaproponował mi: BETA v0.3 - 4.75 HABIB (COBRA v7.10) CFW 4.75 ARCH CEX no-BD version 1.01 3.55 Rogero Downgrader RSOD.PUP Jednak nic z tego, za każdym razem, gdy próbuje upadatować, mam to:
Co to oznacza? Mam oficjalny firmware? Czy "wgranie systemu na nowo" naprawi ten problem?
@matts84 Na tym polega problem, że nie wiem, czemu to zniknęło . Zwyczajnie korzystałem, przedwczoraj sobie zniknęło, nie instalowałem nawet tydzień wstecz nic. Jeżeli mam ofw, "wgranie systemu na nowo" coś da?
@marciniak Zasugerowałbyś może, gdzie dobrze to zrobić np w Warszawie? Rozumiem, że po zapłaceniu (właśnie, ile?) zł, będę miał już spokój, dopóki znowu nie zostanei wgrany OFW?
gsrmeen w Warszawie masz pełno januszów co robią downgrade ale nie jestem w stanie ci powiedzieć jak pracują i z jakim efektem poszukaj na OLX albo allegro tam będą ogłoszenia jeżeli chcesz mieć to zrobione na cacy to jak kolega wyżej napisał użytkownicy Spox_@ i JJACOL są bardzo kompetentni