Wchodze w app home - pokazuje ze Podczas uruchamiani aplikacji wystapil blad ( 80028414) Ikony płyty nie mam a wczesniej byla jak np wchodzilem w irish mana i wychodzilem to pojawiala mi sie
No jak nie masz zamontowanej gry to tak będzie,jak jest remove to znaczy ze plugin jest zainstalowany jak instal że do zainstalowania,tak montujesz gry najlepiej tak jak na tym filmie wszytko jest na forum poczytaj poszukaj na spokojnie a nie co chwila zadajesz pytania co padały już 1000 razy nikt nie ma stalowej cierpliwości żeby wałkować wszytko po raz enty ...
Pewnie pluginów nie po instalowałeś i teraz lament.
Nie pomagam na pw.
Za ten post autor marciniak otrzymał podziękowanie od
Słuchaj mnie uważnie misiek.. instalujesz cfw po instalacji cfw instalujesz psnpatch i klikasz select i instalujesz pluginy konsola ci się zresetuję .. później za pomocą webman (my games) wybierasz grę i klikasz wtedy gra ci się zamontuję jako płyta normalna klikasz kombinacje i jedziesz
wszystko jest opisne w poradnikach. Skoro znalazłeś zdjęcie z tym czego nie masz, to bankowo było też napisane tam jak wejść w ten "tryb". Tu masz drugi film dosyć stary na starej wersji ale zrozumiesz sens działania https://www.youtube.com/watch?v=0xB5120jZkM
Wiem, wiem wałkuje ten temat, za co przepraszam Ale wiecie o tym że nigdy w zyciu nie używałem Playstation, całe życie xbox każda warsja Lookam już na to wszystko co podesłaliście, dziękuje.