Witam.Zaczne od tego,ze jestem laikiem w temacie playstacion,nie wspominajac o sieci.Wiekszosc sformulowan,to nie zrozumiale slowa dla mnie.Tak,naprawde.Moja potcziwa "staruszke"mam,coprawda pare lat.MODEL.NO CECH-JOB DATE CODE8B.Oprogramowanie systemu:4.70.Jednak,jakos nie potrafilem sie zangazowac w to wszystko,tak na powaznie.Nie mniej,jednak od niedawna zauwazylem w konsoli,cos czego wczesniej nie bylo.I,wlasnie tutaj dobrzy ludzie zwracam sie z prosba,zeby ktos mi wytlumaczyl,co jest grane i czy moja potcziwa staruszka PS3 -ka,nie kona przypadkiem.Konsola zawiesza mi sie czasami.Wyswietlaja sie takze komunikaty,takiej tresci.1.Nie mozna potwierdzic zabezpieczen strony.System nie ma certyfikatu glownego urzedu certyfikacji dostarczoneg przez serwera.2.Nastapi przekierowanie ze strony zaszyfrowanej,na nie zaszyfrowana.3.Aby wyswietlic te strone,nalezy ponownie wyslac dane.4.Nie mozna potwierdzic zabezpieczen strony.Podczas uwierzytelniania serwera wystapil blad.Prosze mi,to wytlumaczyc.Dziekuje.
dziwne te błedy grasz na OFW czy CFW ? to 1 to oryginalny soft 2 to modyfikowany do odpalania kopi gier a te komunikaty gdzie ci wyskakują podczas gry , uzywania przęglądarki ? logowanie sie do playstation network ? troche mało info podałeś .... zeby coś stwiedzić ... jak ci sie przegrzewa i masz cfw mozna by ustawić wiatraki manualnie zeby lepiej chłodziły choć konsola powinna się wyłaczać przy przegrzaniu sama
Witam serdecznie.Postaram odpowiedziec najdokladniej jak bede umial.Ta,konsole zakupilem kilka lat temu w Angli.Wsumie,to jakos niedlugo jak wyszly na rynek.Typowo do "zabicia"czasu,nic z nia nie bylo robione,wiec powinienem zakladac ze gram na OFW.Tak zakladam,znaczy sie.Natomiast,co do tych komunikatow ktore dojsc czesto sie pojawiaja,to tylko albo i az podczas korzystania z przegladarki internetowej i ogolnie,jak korzystam z neta.Podczas grania nie przydazylo mi sie cos takiego.Podczas logowania sie do PSN,tagze nie zauwazylem tych komunikatow.Chyba odpowiedzialem,na wszystkie zapytania.Pozatym,to dziekuje za przeczytanie moiej wiadomosci i wyrazenie checi pomocy mi