a czy ktoś może próbował? ma jakieś doświadczenia?
niestety słabo się znam na "internetach" i jedyne co znajduje to fora filmiki o piraceniu i grach ale na temat połączenia etc jeszcze się niestety nie natknąłem.
widziałem temat na naszym forum ale dotyczył vity, i niestety nie ma tam info jak to połączyć żeby nie spierd*** ani 1 ani 2giego
tego się chyba nie da spierd**** podczas podłączania. Z tego co wiem to po prostu łączy się to przewodem i np można mieć wsteczne lusterko na PSP w GT.
Ja wiem ze można podłączyć PSP jako dodatkowy pad do ps3(tylko niestety na kabel usb)grałem tak z bratankiem w serie LBP wystarczy homebrew mieć zainstalowane i uruchomione Fuse Game Pad ale niestety niektóre przyciski były pozamieniane i nie dało się tego inaczej skonfigurować,na PC tez działa taki manewr ale nie ze wszystkimi grami a co do połączenia przez wifi PSP-PS3 to się nie wypowiadam bo nie miałem okazji.
Ledwie w któryś % gier da się grać, dead or alive 5 i dirt 2 mi działały z tych co tam akurat próbowałem,a niektóre zawieszają ps3 na czarnym ekranie lub wyskakuje informacja że nie da się grać w tą gre w ten sposób. W psp masz opcje zdalne sterowanie w zakładce internet chyba i podobnie jest na ps3 przy czym wyskoczą Ci instrukcje co należy zrobić by się połączyć.
jedyna lipa jest taka że trzeba mieć automatyczne logowanie do PSN, ja sie tego nie podejmuje bo o ile PSP moge sobie zpiracić ile razy mi się podoba o tyle o moje ps3 się boje
a da sie grać we wszystko praktycznie wystarczy pogrzebać troche w plikach gry