Musisz to robić odwrotnie najpierw ładujesz gre , później wciskasz tą kombinacje i logujesz się do psn , jak chcesz zmienić gre reset konsoli , każdy tak ma

suchy9955 napisał(a):Dzięki za info sam już do tego doszedłem szkoda, że nie było to opisana w poradnikach albo ja nie doczytałem
marciniak napisał(a):Tutaj masz wszystko co potrzeba poradnik-instalacja-webmana-i-pluginow-cobra-cfw-4-70-t6493.html
Teraz aby ukryć CFW, zmienić IDPS, PSNID i usunąć historię naciskamy równocześnie i chwilę trzymamy: [b]L3+R3+R2, konsola pika JEDEN RAZ -> Przy PSNPTCH 4.70.02 i a w prawym górnym rogu pokazują się dwie Informacje jedna po drugiej
Włączamy grę dopiero gdy pojawią się obie informacje ! Jeśli wyskoczy tylko jedna to radzę zresetować konsolę tak dla pewności ! Po włączeniu i załadowaniu gry podłączamy kabel od internetu, jeśli ktoś korzysta z WIFI to włącza po naciśnięciu kombinacji klawiszy.
Aby załadować Inną grę-> Należy w pierwszej kolejności się wypisać z PSN ! Można to zrobić podczas GRY: Zarządzaj kontem -> trójkąt -> Wypisz Się. Następnie odłączyć kabel i zrestartować konsolę. Później na nowo ładujemy grę i znów naciskamy kombinację Klawiszy i włączamy grę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości