przez interpol92 » 16.02.2015, 16:11
Witam, zacznę od tego, że w chwili obecnej mam wyłączony system dynamicznej kontroli wiatraków oraz ostrzeżenia spowodowane wzrostem temperatury powyżej 73 st. C. Podkreślę, ze najbardziej chciałbym, żeby program w ogóle nie mieszał się w pracę wiatraków, bo mam wrażenie, że producent jednak sam wiedział jak wiatraki mają pracować i kiedy mają się załączać. Dodatkowo nie podoba mi się ostrzeżenie, które informuje o niebezpieczeństwie przegrzania i przyspiesza wiatraki (do 100%). Trwa to nie dłużej niż 2-3 min oraz pojawia się raz na cały cykl grania, wynoszący ok 5-6h. Czy takie działanie jest zaimplementowane przez webmana, czy domyślnie przez producenta konsoli? Problem z nagłym przyspieszaniem wiatraków zaczął się pojawiać w momencie, gdy przeszedłem na CFW Rebug 4.65.2 Cobra 7.03. Wcześniej zarówno ja oraz mój brat takiej pracy wiatraków nie zauważyliśmy. Czy to może być problem Webmana, czy samej konsoli. Czy mam się taką sytuacją przejmować, czy mogę śmiało grać i przy okazji oddać kiedyś konsolę na wymianę taśm? Czy są może jednak opcje w Webmanie, których nie znam i które prowadzą do takiej sytuacji?