Witam uprzejmie, na początek chciałbym poprosić o nie odsyłanie mnie do działu dla zielonych gdyż nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na moje pytania.
Otóż jutro lub pojutrze w moje łapy dostanę konsolkę i będę miał za zadanie nagrać jakieś dobre cfw i parę gier i mam kilka pytań
1. Wiem że na konsoli jest soft 3.55, ale nie wiem czy OFW czy CFW, czy można to jakoś sprawdzić?
2. Czy jeśli jest to CFW to mogę nagrać jakiegoś Darkneta czy Rogero na obojętnie jakiej wersji tego CFW? (innej niż np. kmeaw, o ile jest jakas inna)
3. Czy jeśli spróbuję nagrać Toggle QA na OFW to coś się stanie (jeśli nie będę miał pewności czy to CFW rzecz jasna)
4. Czy jeśli podczas aktualizacji w klasyczny sposób coś się nie powiedzie z jakiegoś powodu to coś złego się stanie czy będę mógł po prostu spróbować jeszcze raz z poziomu Recovery Menu?
5. Czy do odpalania gier z dysku konsoli (foldery BLESS) jest potrzebny jakiś emulator np. COBRA czy wystarczy multiman?
6. Jakie CFW byście polecili do odpalania gier z HDD? (Jest napisane które się nadają ale nie wiem który jest najlepszy)
Z góry dziękuje za odpowiedź i przepraszam za głupie pytania ale naprawdę po próbie znalezienia odpowiedzi nic nie znalazłem.