filip95 napisał(a):też kupowałem konsolę u tego sprzedawcy którego stronę podlinkowałeś
http://www.ps3-tygus90.blog.pl i dostałem ten najnowszy chyba model - cech2504 i szczerze powiem że jestem bardzo zadowolony bo wszystko działa jak należy -ani z konsolą ani z przeróbką żadnych problemów, polecam zakup już przerobionej konsoli bo niby łatwo wgrać to cfw ale jednak trochę czasu trzeba poczytać by wszystko w tej tematyce zrozumieć o czym przekonałem się zam próbując wcześniej wgrać soft na konsole 3.55, niby proste ale co chwile jakiś błąd i nie było jak powinno być
Oczywiśie twoje zdanie jest po częsci prawdą po częsci nie, ale jeśli zamierzasz grac online to prędzej czy później przyjdziesz tutaj zasięgnąc wiedzy bo Scena ciągle idzie do przodu ciągle nowe ofw spoofery etc.
Co innego jak chcesz grac tylko single to taki zakup gotowca starczy ci na dłużej.
A nawiasem mówiąc chłopie narażasz się delikatnie mówiąc. Po pierwsze nie podawaj publicznie źródeł gdzie kupiłeś przerobioną konsole, bo to jest nielegalne, i narażasz sprzedawce. A po drugie narażasz równierz siebie. Bo gdyby Złapali sprzedawce i on zaczął by sypać po kolei komu sprzedał to równierz u ciebie zjawi się dwóch panów