Model SLIM jest najlepszym wyborem ale szukaj modelow 2xxxxx ktore da sie przerobic albo sa przerobione PS3 FAT czesty YOLD wieksza architektora=wiekszy pobor mocy i obciazenia sprzetu wystepuje przegrzewanie sprzetu itd
Super slim tandetne wykonanie i tez podobnie jak z fat tylko mniejszy pobor mocy i mniejsze odprowadzanie ciepla
myszer Slimy też nie są idealne są modele co się lubią psuć i tak samo łapać ylod jak FAT dobrym wyborem slima jest 2504B ja mam FAT CECHL04 to ci powiem że nie narzekam i jest w nowszej technologi w tej lepszej
Ja mam CECHC03 60gb fat po SPA wymianie past pod ihs wczesniej mialem CECHL03 40gb ale juz zaczela odwalac 6biegiem ze juz kombajn przy tym byl cichszy
Slimy sa nowsze czyli krocej katowane. Ja mam slim 2004a teoretycznie najslabszy ze slimow ale daje rade i moglbym go kupic jeszcze raz z tym numerem. Moim zdaniem najlepiej by bylo dostac slima od kogos z forum po wymianie past pod ihs z gwarancja rozruchowa, temp w mm sobie sprawdzisz i jak beda w porzadku po dluzszej grze to ciesz sie konsola oraz dbaj jak o wlasne genitalia (ich tez nie mozna przegrzac)