iraslbn napisał(a):nie instalowałeś czasem nowego mm który ma w sobie już emulator zaimplementowany ?
Faktycznie instalowałem, no ale skoro ma w sobie emulator zaimplementowany, to dlaczego przy próbie uruchomienia tego dziwnego pliku wyskakuje że jest potrzebny emulator żeby w to zagrać, więc raczej nie to
iraslbn napisał(a):może robił po cichu update
To nie możliwe, mam konsolę odciętą od neta, nigdy jej nie podłączałem bo neta mam z modemu usb, a nie routera
-- 14.09.2011, 16:33 --
Dobra więc usunąłem ten dziwny plik, co ciekawe nie mogłem usunąć folderu tylko plik się w nim znajdujący, a co jeszcze ciekawsze po usunięciu ilość miejsca na dysku nie zwiększyła się, tak jakbym nic nie zrobił...
-- 15.09.2011, 12:33 --
Dzisiaj włączyłem konsolę, patrzę a tu ten plik znowu się, pojawił, miejsca nie ubyło, usunąłem go i zrestartowałem konsolę, i znowu się pojawił, co to ma być?
-- 15.09.2011, 16:16 --
Ten emulator o który prosi multiman jak próbuje odpalić ten plik nazywa się PBA, istnieje taki?
-- 19.09.2011, 17:01 --
Za każdym razem jak usunę ten plik, i zrestartuję konsolę zwiększa mi się miejsce na dysku, doprowadziło to do tego, że mam grę na dysku ważącą 4gb, więc logicznie z 64gb powinno zostać 60, natomiast wciąż mam 64gb, tak jakby tej gry wogóle nie było