Z tego co się orientuję, to ten cały "program", to wielka kaszana.Widocznie program podbija obroty wiatraka, to i szum większy, bywało tak , że ludzie zgłaszali różne obawy, co do tego "Control fun"..Jest gdzieś temat, poszukaj na forum.
Spada bo większe obroty równa się lepsze chłodzenie..., aczkolwiek czy to konsoli wyjdzie na zdrowie to się okaże dopiero w przyszłości... Ja z tego programu już dawno przestałem korzystać... jeżeli masz wysokie temperatury to dobrze jest zmienić pasty... albo oddać na spa..., a najlepiej jedno i drugie...
" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Nie polecam używania tego programu, bo temperatury nie sprawiają żadnych problemów... Mam "peeske" od 2008 i śmiga jak szalona do tej pory. Bardziej moim zdaniem ten program zaszkodzi czarnuli niż pomoże, ale oczywiście to tylko moje zdanie...
słuchaj mM też nie pokazuję podobno w 100 % daną temperaturę ja miałem na swojej czarnuli według mM 98 i konsola nadal żyję poszła na SPA i teraz działa jak masełko tak jak poprzednie wypowiedzi pomyśl poważnie nad SPA