przez chetos » 03.03.2014, 00:54
Witam! Podpinam się pod temat...mam nadzieję,że to nie przestępstwo. Wczoraj sobie rozpakowałem PS3 60gb. OFW na niej był bardzo stary bo 1.50. Dzisiaj zrobiłem aktualizację do OFW 3.55, a potem CFW 3.55 KMEAW. I teraz mam problem bo nie wiem co dalej...Chciałbym zainstalować HABIB 4.46 v1.00 COBRA EDITION (rozumiem,że lepiej w najnowszej wersji v1.03) ale tutaj mam dylemat. Jest poradnik "Instalacja nowego CFW na konsoli" i praktycznie tak samo się robi jak wgranie OFW/CFW z tym,że lepiej przez recovery menu jednak nie rozumiem co to jest ten "toggle QA" i co mi on da. Jedyne czego chcę od konsoli to granie w gierki (PSX,PS2,PS3) z ISO i najlepiej z dysku zewnętrznego plus instalowanie może motywów itp. napewno nie interesuje mnie granie online. Teraz, mając CFW 3.55 czy mogę odrazu zainstalować tego HABIB 4.46 v1.03 COBRA EDITION tak jak bym po prostu robił update konsoli? Jeżeli coś pomieszałem to przepraszam. Przyznaję się,że mam mały problem w ogarnięciu tego,a naprawdę nie chciałbym uszkodzić na dzień dobry PS3. Jeżeli złamałem jakikolwiek puunkt z regulaminu forum to także przepraszam. Dziękuję za pomoc oraz zrozumienie. Pozdrawiam!