Mając jeszcze niedawno PSP siekałem w grę homebrew o nazwie PSP Revolution (PSPR) - jeśli znacie stepmanię to wiecie o co chodzi, jeśli nie, to przypomnijcie sobie maszynę w salonach gier do tańczenia; lecą strzałki i trzeba w odpowiednim czasie je naciskać.
Poczytałem, poszperałem, okazało się, że jest takie coś jak PSP2PS3, czyli aplikacja przerabiająca .ISO na .PKG do instalacji na PS3. Ale... PSPR nie była wydana w .ISO, tylko jako folder z "EBOOT.PBP". Dwa wyjścia z sytuacji:
a) Przerobić EBOOT.PBP na obraz .ISO
b) Przerobić EBOOT.PBP na plik .PKG
W obu przypadkach nie potrafię sobie poradzić, ponieważ program pomimo tego, że obsługuje .PBP to za cholerę nie potrafi ruszyć akurat tego. Czy ktoś może mi pomóc? Zabiłbym żeby mieć to na PS3, zabierało mi to godziny życia, a i skill był dość dobry
Wiem, że nie można podawać linków do gier na forum, więc jeśli ktoś potrzebowałby linka do PSPR to mogę podrzucić na PW, ew. udostępnić za zgodą moderatora w poście, bo fakt, że trochę trudno wyszperać prawidłową wersję.
Jeśli ktoś będzie szukał, to niech szuka "PSP Revolution 0.3", do tego jest "0.3 to 0.3a patch".

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)