Zmodyfikowane oprogramowanie systemowe Playstation 3
Regulamin działu Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z CFW lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. W dziale ZABRONIONE jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
To jest specjalne menu ps3 do którego się wchodzi poprzez przytrzymanie dłużej przycisku power i po usłuszeniu pikniec trzeba puscic i ponownie włączy czy jakoś tak
Radoi napisał(a):Witam zainstalowałem tę wersje i multimana pod nią i mam problem z grami: jak odpalam grę w multimanie to w xmb wogóle mi jej nie widzi jakieś porady dziękuje
Odinstaluj MM i zainstaluj ponownie. Miałem to samo, u mnie pomogło
Za ten post autor Dlugin2 otrzymał podziękowanie od
Witam Czy moge zainstalowac tego CFW tą metodą: USB zwyczajnie przeprowadzamy instalację firmware z poziomu menu "Settings> System Update> Update via Storage Media" ? Czy tylko przez recowery menu ? Aha no i jakiego multimana do softu HABIB CFW 4.46 v2.05 ?
Problem zaczął mi się po wgraniu 4.46 rogero 1.00. Probowałem wrzucic habiba ale nie mogłem. Dzisaj się znowu za to wziąłem wrzucilem 4.46 1.13 i dalej to samo:/ co 10 uruchomienie zadziała.
-- 01.02.2014, 22:44 --
Konsola się włącza normalnie w mm montuje grę a jak ją odpalam konsola lapie freeza..
-- 01.02.2014, 23:02 --
Jest jakis program na 4.46 do kontroli temperatury cpu?
Może faktycznie spróbuje wrzucic 4.50. Zależy mi na tym zeby konsola normalnie działala. Troche biorą nerwy jak działa co 10 włączenie.. wydaje mi się ze dysk jest ok. Konsola zacina sie tylko w grach. Filmy działaja normalnie.
-- 01.02.2014, 23:45 --
Jak nazywa się ta opcja w mm, która pokazuje temperature cpu?