Spróbuje zrzucić te dane na dysk od kumpla i sformatować go jeszcze raz

Może ja go źle formatuje? Bo używam tego programu "minitool partition wizard home edition 8.0". Nie trzeba tam czegoś ustawić dobrze żeby to działało?

Jeszcze jest taka sprawa że jak w multimanie dam start+trójkąt to pisze "usb.cfg not found". Może ja tam nie mam zainstalowanego jeszcze czegoś co jest potrzebne bo tak jak pisałem wcześniej dopiero co kupiłem tą konsole i tam już był ten rogero i multiman.
-- 26.09.2013, 23:18 --
Pojawiło się kilka nowych faktów w całej procedurze:
Dysk, po usunięciu wszystkich danych i ponownym sformatowaniu (2 partycje, jedna NTFS, 700GB i FAT32, 300GB) - nadal nie został wczytywany przez konsolę. Później spróbowałem innej opcji - sformatowałem dysk tak, że utworzyłem tylko jedną partycję, która miała niecałe 20GB, a resztę miejsca pozostawiłem jako "nieprzydzielony obszar". Wtedy PS3 zauważył dysk i wczytał dane znajdujące się na nim (piosenka w formacie MP3).
Niestety, później było już gorzej. Postanowiłem sformatować cały dysk do FAT32, ale konsola już później nie chciała go wczytywać po raz kolejny. Było jeszcze kilka prób formatu, po czym postanowiłem powrócić do tych niecałych 20GB, lecz konsola już nie wczytała tego dysku, mimo tego, że poprzednim razem udało się to bez problemu.
Co może być przyczyną? Źle sformatowany dysk? Wyczytałem, że do formatu lepiej użyć programu typu G-Parted niż desktopowego pod windowsem. Czy to prawda? A może problem leży gdzieś po stronie dysku? Dodam, że pendrive'a marki Goodram 8GB czyta bez problemu.