Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
Po podmianie pliku param.sfo i eboot.bin gra uruchamia się normalnie z dysku zewnętrznego i wewnętrznego bez płyty w napędzie, ale... Po ekranie PRESS START, pojawia się informacja: "Wystąpił błąd. (80022918)", a po niej nieciekawa prośba: "Please exit Dead Space 2.". I jak tu temu zaradzić? Ktoś ma jakieś pomysły? Z góry dziękuję za pomoc.
Nie wiele o tym błędzie jest informacji. Właściwie tylko takie, że dotyczy to trofeów.
Registration of the trophy information could not be completed. The game will quit (80022918) Whats the matter ? -.- nvm I copied the TROPDIR and it worked playing Heavy Rain now ! woot
Wiem, wiem... Lecz na innym forum 1 osoba miała identyczny problem jak ja, a podmiana folderu z trofeami od kogoś, komu gra działa normalnie nie pomogła. Ciężka sprawa...
Nic nie pomaga. Pozostaje mi jedynie czekać na znajomego, aż wróci z Pragi i odebrać od niego moją oryginalną płytę z GTA IV. Mam nadzieję, że płyta pomoże...
Niestety nie pomogła... Dalej to samo. Jedna z 2 gier, których nie dałem rady uruchomić w żaden sposób. Druga to Lost Planet 2 i błąd ze "zepsutymi" danymi gry, które są instalowane podczas uruchomienia gry. Może te gry po prostu nie odpalają na JB 3.41?
Właśnie wiem. Nigdzie nie ma problemów... Możliwe, że ze złego źródła "kupiłem"? Chociaż przy tej samej wstawce na 3.55 nie ma problemów. U znajomego na 3.55 też ładnie śmiga bez żadnych problemów i podmienianych ebootów...