Witam
Czy mógłby mi ktoś dać małe instrukcje jak zrobić reballing w konsoli znaczy ile grzać i jaką temperaturą żeby odeszło od płyty głównej.
Posiadam:
-Kule BGA 0,6mm
-Sito na RSX,Cell, (GPU i CPU w x360)
-Topik (inaczej flux)

mudark95 napisał(a):Witam
Czy mógłby mi ktoś dać małe instrukcje jak zrobić reballing w konsoli znaczy ile grzać i jaką temperaturą żeby odeszło od płyty głównej.
Posiadam:
-Kule BGA 0,6mm
-Sito na RSX,Cell, (GPU i CPU w x360)
-Topik (inaczej flux)

mantesinf napisał(a):Z tego co myślę to będzie chciał grzać opalarką lub Hot-AiremZapewne niezbyt się na 1 raz opłaci kupować stację lutowniczą na podczerwień
(za dobrą stację +2k zł
)

Dlugin2 napisał(a):mantesinf napisał(a):Z tego co myślę to będzie chciał grzać opalarką lub Hot-AiremZapewne niezbyt się na 1 raz opłaci kupować stację lutowniczą na podczerwień
(za dobrą stację +2k zł
)
To będzie pierwszy i ostatnina dodatek zakończony nie powodzeniem

Dlugin2 napisał(a):Ja nie mogę, za reballing się bierzesz z hot-air. Daj sobie na wstrzymanie nie tędy droga. Proszę Cię. Jak czytam takie bzdury to mi się słabo robi.
Spox powiedz mu coś
EDITmantesinf napisał(a):Z tego co myślę to będzie chciał grzać opalarką lub Hot-AiremZapewne niezbyt się na 1 raz opłaci kupować stację lutowniczą na podczerwień
(za dobrą stację +2k zł
)
To będzie pierwszy i ostatnina dodatek zakończony nie powodzeniem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości