Witam, tak jak napisałem wcześniej, kupiłem tę konsolę od gościa za 315zł, no i działa, gra, jest super. Nie mam problemu z buczeniem, jak kolega wyżej. Trochę musiałem się pomęczyć i poczytać w internecie milion postów na forach, ale się udało; oto, co zrobiłem:
1. Robimy format dysku. Pełny format (u mnie trwało to 3,5h - dysk 60GB), narzędzie do formatowania znajdziemy w menu XMB->ustawienia.
2. Dostajemy konsolę z CFW 3.55, a chcemy mieć OFW 3.55, w tym celu wchodzimy sobie na PirateBay, ściągamy stamtąd (albo skądkolwiek) OFW 3.55, wrzucamy na pendriva i instalujemy z menu XMB (jak to zrobić, jest napisane na forum)
3. Ściągamy sobie Rogero 4.46 i znów instalujemy z menu XMB- przeczytałem, że ta wersja nie będzie działać z konsolą bez napędu, ale z moją działa, więc git.
4. Instalujemy Multimana do systemu 4.46 i wszystko śmiga jak złoto:)
Szczegóły dotyczące wykonania poszczególnych kroków dostępne są na forum. Ogólnie wrażenia spoko, czas pokaże, czy konsola wytrzyma długo bez awarii. Tylko pada trzeba sobie dokupić, bo ten dołączony to jakaś ch*jnia, no ale chyba nikt nie spodziewa się super pada w cenie konsoli za równowartość dwóch oryginalnych padów