Otóż ściągnąłem sobie polską wersję i działa aż miło- do momentu kiedy trzeba sterować postacią
Wtedy gra nie reaguje na pada- MUSZĘ zaznaczyć że gram na padzie od ps2 dzięki przejściówce.
Na tej przejściówce bez problemu gram sobie w Mortala, Mafię, Spec Ops. A w tym przypadku- w menu konsoli jeszcze działa spoko ale do momentu włączenia gry- wtedy mogę sobie klikać co chcę i tak nie reaguje.
Ale to JESZCZE NIE KONIEC- otóż podobny problem miałem z God of War3 i postanowiłem wtedy kupić nieoryginalny pad do ps3 za 40 dychy (firma ESPERANZA)- w przypadku God of War 3 podziałało, tylko dosyć często zarywa sygnał więc podczas gry muszę wypinać i podpinać pada ponownie, ale da się grać. Więc pomyślałem że i z GTA V nie powinno być jakiegokolwiek problemu- BŁĄD!!!
Pada w sumie wykrywa i można sie poruszać ale CO CHWILA SAMOCZYNNIE WŁĄCZA mi się pauza w grze czyli samoczynnie "naciska" mi się przycisk START! Myślałem że mnie szlag jasny trafi
Proszę, dajcie jakąś radę, czy można coś na to poradzić????

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)