multiman pomoc

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

multiman pomoc

Postprzez ZyGa » 03.10.2013, 16:52

sciagnolem gre pliki mialy powyzej 4GB i podzielilem je splitterem po 1gb wrzucilem na dysk do folderu gry i multimanem chcialem je polaczyc i wyskakuje split i press [ ] to continue i nic nie moge wcisnac nic nie idzie co w takim przypadku wcisnac zeby poszlo ?
ZyGa
Member
Member

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: multiman pomoc

Postprzez hinduqsh » 03.10.2013, 17:02

ZyGa napisał(a):sciagnolem gre pliki mialy powyzej 4GB i podzielilem je splitterem po 1gb wrzucilem na dysk do folderu gry i multimanem chcialem je polaczyc i wyskakuje split i press [ ] to continue i nic nie moge wcisnac nic nie idzie co w takim przypadku wcisnac zeby poszlo ?

ściągnĄłeś jak już...

temat był poruszany dziś, a Ty tworzysz następny. Ja dostałem zjebę bo spytałem tylko o folder to Tobie w tym wypadku należy się manto. Wpisz w wyszukiwarkę PS3 splitter i wyskoczy Ci temat z "Just Dance 3" w treści będzie poruszana ta sprawa.
Obrazek
hinduqsh
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Firmware: Rebug 4.78.1 Cobra
PSN ID: hinduQsh

Postprzez Longeret » 03.10.2013, 17:49

ZyGa napisał(a):sciagnolem gre pliki mialy powyzej 4GB i podzielilem je splitterem po 1gb wrzucilem na dysk do folderu gry i multimanem chcialem je polaczyc i wyskakuje split i press [ ] to continue i nic nie moge wcisnac nic nie idzie co w takim przypadku wcisnac zeby poszlo ?

Dzielisz ps3splitterem i kopiujesz na dysk konsoli, a multiman podczas kopiowania gry na dysk powienien ją scalić... tyle...
Obrazek
Obrazek

" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Longeret
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy
Firmware: Habib 4.46 v 2.05

Postprzez ZyGa » 03.10.2013, 17:52

wiem czytalem to ale jak np kopiuje przez mmOS odzielnie gre a dochodzi do plikow podzielonych i jest napisze kopiowanie anulowano lub przerwano :) takze oco kaman a jak kopiuje przez gry to dochodzi do tego i chce zlaczyc plik ale jest napisane press [ ] to contunue i co mam wcisnac wszystko i nic :) nacisne kwadrat to wychodzi i koniec :)

Dodano przez: budman9
Zapoznaj się z regulaminem forum. Nie dubluj postów.
ZyGa
Member
Member

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc