Pad

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Re: Pad

Postprzez Longeret » 04.08.2013, 18:42

Odgrzeje kotleta, ale być może komuś się przyda ...

Ja posiadam podrobionego pada z chin... korzystam z niego już blisko 2 lata... TAK ciągle z tego samego :)

Fakt, że różni się od oryginała, ale jest jedna rzecz która go wyróżnia... Mianowicie pasują do niego podzespoły z innych gorszych o wiele padów... Dla przykładu u mnie już wymienione dwie gumy analogów plus cały lewy analog... Z pada troszkę pościerały się napisy, ale poza tym pad działa bez zarzutu...
Obrazek
Obrazek

" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Longeret
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy
Firmware: Habib 4.46 v 2.05

Sponsorzy

Postprzez marciniak » 04.08.2013, 19:13

Ja jednak nie polecam podróbek mam pada z ps2 który ma już sporo latek na karku i jedyne co to gumka od r1 się troszkę przetarła i lekko chodzi ale działa,kiedyś lewy potencjometr słabo mi odbijał więc postanowiłem nasmarować jakimś tam lepiszczem już nie pamiętam co to było i odziwo pomogło i odbija ładnie do dziś ale za to przestał działać przycisk l3(grzybek)a w niektórych grach jest ten przycisk potrzebny i mi nie działa :roll: kupiłem drugiego pada i okazał się podróbką chociaż wyglądał na allegro jak orginał opakowanie też i powiem wam że wole grać tym nie do końca sprawnym (troszkę rozklekotanym)orginałem niż tym nowym z allegro 8) orginalne są warte swojej ceny i na pewną posłużą bardzo długo jak się dba o sprzet :>
Nie pomagam na pw.
marciniak
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Postprzez Longeret » 04.08.2013, 19:37

Bo to jeszcze trzeba mieć farta, żeby na dobrą podróbkę trafić ... tak słyszałem :lol:
Rónież nie polecam podróbek, ale jeżeli już się ktoś naciął to plus taki, że łatwo je naprawiać można...
Obrazek
Obrazek

" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Longeret
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy
Firmware: Habib 4.46 v 2.05

Poprzednia strona

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc