Obiecałem więc wrzucam kilka fotek moich wypocin Automat z emulatorem mame który będę chciał skończyć wraz z wakacjami. Nie przejmować się srajtaśmą, to miejsce to komórka w której jest sporo różnych potrzebny i niepotrzebnych rzeczy.
Za ten post autor iraslbn otrzymał podziękowanie od
No nieźle, nieźle to wygląda Widzę, że automacik specjalnie dedykowany pod tekkena. Jak już skończysz całą robotę to nagraj filmik jeśli będziesz miał taką możliwość.
Nagram, tylko z czasem ciężko koniec urlopu i nic nie mogę zrobić w wolne . To logo z tekken 3 to już leży tam parę lat ni w palec ni w oko. Będzie czas to będą postępy, nie mniej jednak chciałbym to zamknąć i poskładać do kupy. Bebechy szybko zostały usunięte z oryginalnymi grami i starym kineskopem. Można to też nazwać powrotem do korzeni hihi
I takie rzeczy właśnie mnie fascynują. O wiele bardziej pograłbym na takiej maszynie w dawne hity, niż na ps3 w super zajefajne nowości... Nie nalegam, wszystko z czasem sobie poukładasz, nagrasz jakiś przyzwoity filmik od początku do końca jak uruchamiasz maszynę, to będę wdzięczny pozdro
Większość jest przygotowana pozostaje podłączyć manetki, poskręcać i poukładać w środku. Włącznik, auto - ładowanie emulatora jest w pełni funkcjonalne i nie wymaga poprawek. Przycisk do nabijania kredytów coś wymyślę i życzę sobie jeszcze więcej wolnego czasu.