Zmodyfikowane oprogramowanie systemowe Playstation 3
Regulamin działu Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z CFW lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. W dziale ZABRONIONE jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
Poprzez Multimana ,zainstaluj go z nowej pozycji instal packages file znajdziesz w dziale Homebrew jest w pliku pkg(wersje Base CEX)najlepiej najnowszego,od razu uprzedzam kolejne pytania plik pkg wrzucasz luzem do głównej ścieżki na pendrive i wszystko, a gry w jakiej maja być ścieżce to sobie już doczytaj bo nie mam całego wieczoru dla Ciebie
@ camorra2, podstawy, podstawy...Przeczytaj poradnik dla zielonych, nie zadawaj tak prostych pytań, to jest męczące (tak wiem jesteś początkujący).Naprawdę wszystko co musisz wiedzieć znajdziesz w poradniku. poradnik-dla-zielonych-ps3-hack-pl-t76.html
Mam Rogero 4.41 v.1.00 + MultiMan 4.40 - konsola wróciła z downgrade u kolegi Spox'a
Gdy usunąłem MM (z poziomu XMB - usuń)
Wrzuciłem MM 4.60 CEX na pena i dałem install package z poziomu XMB. Włączyłem nowego MM i chcę załadawać grę i konsola crashuje. Uruchamia się ponownie z komunikatem o odzyskiwaniu systemu plików i podłączeniu pada za pomoca kabelka. Dane oczywiście się odzyskują bez problemu, znowu chcę załadować grę i to samo... i tak w kółko. Skasowałem 4.60. Wgrałem znowu 4.40 i działa jak należy.
A bawiłem się w zmianę, gdyż nie wiem czy to dziwne, ale w odpalonym MM temperatury rosną mi tak samo, lub nawet bardziej niż choćby w grze The Last of Us, bo po wyłączeniu gry po ok 1h grania, pokazuje temp w MM na poziomie 71*C CPU i 75-76*C. Gdy tylko się odpali MM - zaraz wentyl wskakuje bieg wyżej i temparatura RSX troche wzrasta
Ostatnio edytowano 13.07.2013, 14:30 przez patrick89, łącznie edytowano 1 raz
Wybacz. Moja pomylka. 4.46 sprawiał takie problemy. A to z temperatura w MM jest normalne? Bo strasznie duże się wydają.
Co do update - pierwotnie nie łączył się z serwerem i nie pobierał żadnych informacji. Muszę teraz sprawdzić, ale wątpię, by uległo to zmianie. W normalnie zainstalowanym 4.46 samo wyświetlilo update do 4.46.01 ale przy pobieraniu po pewnym czasie muzyka w tle sie zacinala i robil się czarny ekran. Po jakims czasie wyskakiwal komunikat, ze nie udało się pobrać pliku. Próbowałem 2x. Później wgralem 4.40
-- 14.07.2013, 01:10 --
Wyłączyłem w MM
-obsługa FTP -muzyka w tle
od razu kilka *C w dół - teraz w idle, chwilę po grze z 72*C na RSX, jest 67*C, a na CPU z 69, jest 63.
Poprzednio po grze temperatura leciała jeszcze w górę.
Na tym CFW nie mogę wejść do: dev_hdd0/home/0000000?/exdata/, w inne katalogi wchodzę bez problemu Używam Blackbox 1.2, a na kompie Total commander 6.0 w celu nawiązania połączenia przez FTP. Poprzednio miałem CFW 3.55 i nie było takiego problemu, wie ktoś o co chodzi?
Na 3.55 Blackbox 1.2 działał. A ponieważ zmieniłeś Cfw na 4.xx takiej opcji już nie ma.Musiałbyś mieć podpisaną wersję pod wyższe CFW. Multiman wspiera "nowe" Cfw...
Mam blackbox 1.2 pod CFW 4.xx i działa, problem w tym ze do niektórych katalogów mogę wejść np: game, GAMES do innych już nie np: home, i to jest dla mnie dziwne