Niestety na razie nic nie pomogło...:/Nie jestem pewien czy dobrze włączałem te Patch Mode w OM...niektórzy piszą,że włącza się R2,tylko dotyczy to chyba starych OM bo w najnowszym R2 przełącza się tryb z GAME na HOMEBREW.Ja
włączałem dokładnie opcję "Patch" chyba
L2 lub L1(Lx też włącza się patch dla gier wymagających soft powyżej 3.41)daje to tyle,że teraz gra zacina się na pierwszym ekranie(ciągle wczytuje).Najwięcej udało mi się zrobić multimanem,ściągnąłem update do gry,zainstalowałem,włączyłem w multimnanie jakieś naprawianie
uprawnień w opcjach kopi,i nawet coś się ruszyło...Na początku działa
autozapis,normalnie tworze nowy plik wszystko się zapisuje ok,tylko potem jak włączy się już dalej gra(kariera)to nie chce nic zapisywać zarówno automatycznie(
błąd 80030301) jak i ręcznie(też jakiś błąd)...Chyba chodzi o coś z tymi
uprawnieniami,bo jak włączę to w multimanie przed odpaleniem gry,to chyba dla tego gra na początku elegancko zapisuje(auto),a potem jak by już nie miała dostępu do tego pliku(czy tam folderu gry)który utworzyłem na początku.Macie może jakiś pomysł?Jakieś
fixy itp.wgrywać?...tylko niezbyt mogę je znaleźć w sieci
Konr@do napisał(a):Powiem Ci szczerze, że również miałem taki problem z tą grą, ale po jakimś czasie sam się jakoś naprawił

Pamiętasz może na jakim backu manager-rze w końcu zadziałała?