pierwsza:
o zmianie hasła do konta w Sony Entertainment Network
Niniejsza wiadomość e-mail stanowi potwierdzenie, że zostało zmienione hasło do konta w Sony Entertainment Network, poprzez które masz dostęp do serwisu PlayStation®Network
Ta wiadomość e-mail została do Ciebie wysłana w związku ze zmianą hasła danego konta w Sony Entertainment Network.
Jeśli ta prośba o zmianę Twojego hasła nie została wysłany przez Ciebie, napisz na następujący adres do działu obsługi klienta:
eu.playstation.com/psn/support
Zespół Sony Entertainment Network
Sony Network Entertainment Europe Limited
120430_SEN_TXN_SEN_spacer1.gif[/quote]
druga:
wiadomość e-mail stanowi potwierdzenie, że Twój identyfikator wpisu (adres e-mail) w Sony Entertainment Network został zmieniony.
Jeśli prośba o zmianę Twojego identyfikatora wpisu nie została wysłana przez Ciebie…
Ta wiadomość e-mail została do Ciebie wysłana w związku ze zmianą identyfikatora wpisu (adresu e-mail) danego konta w Sony Entertainment Network. Jeśli ta prośba o zmianę Twojego identyfikatora wpisu nie została wysłana przez Ciebie, napisz na następujący adres do działu obsługi klienta::
treść usuniętam
The Sony Entertainment Network Team
Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji o naszych warunkach i regulaminach oraz poznać odpowiedzi na często zadawane pytania, znajdziesz je w następujących miejscach:
Warunki świadczenia usługi i Umowa użytkownika
[url=sonyentertainmentnetwork.com]
Często zadawane pytania i obsługa klienta
[url=eu.playstation.com]
Polityka prywatności
[url=sonyentertainmentnetwork.com]
Ta wiadomość e-mail pochodzi z adresu służącego tylko do wysyłania. Nie należy na nią odpowiadać. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, napisz do działu obsługi klienta. Dane kontaktowe znajdziesz na stronie [url=eu.playstation.com]
na konto zalogować się nie mogę w żaden sposób, przypomnienie hasła nie działa, gdyż:
Adres e-mail lub data urodzenia nie mogą zostać zweryfikowane. Spróbuj ponownie.
czyli nawet datę urodzenia i jakieś inne informacje mi ktoś zmienił.
po rozmowie telefonicznej powiedzieli, iż mam czekać tydzień na odpowiedź z UK, no pomyślałem trudno.
Ale kto by się włamał na konto i tak sobie przypomniałem iż jedną grę z psn dzieliłem z graczem serwisu. Po rozmowach z graczami doszedłem kto posiada tą grę teraz i jest nim ten użytkownik
gametrade.pl/u/bobi
ale tutaj trop się urwał gdyż osoba jest offline.
Ale nie widać w komentarzach tej osoby aby dalej grę wymieniała, czyli dostęp do konta ma z której pobrała grę LBP Karting i mi zmieniła dane też jęśli to ona.
Co radzicie teraz ?
Wiem wiem, mój błąd, że kupiłem grę z głównego konta