Witam kupiłem dzisiaj dysk zewnętrzny 500gb. Nie da się go sformatować na FAT32 tylko NTFS lub EXFAT a konsola mi tego nie wykrywa ani usb w telewizorze. Co zrobić żeby wykryło albo jak przerobić dysk na fat32 zależy mi też żeby telewizor widział dysk bo oglądam przez tv filmy.
Skorzystałeś z poradnika i dalej masz NTFS? Skorzystaj z programu Acronis disk director suite. Przy jego pomocy sformatujesz dysk, zmienisz system plików na jaki tylko zechcesz i wiele, wiele innych,
Może po prostu źle wrzucasz gry? Spróbuj na przykładzie, utworzyć na dysku foldery X:\PS3\MUSIC i wrzucić tam jakąś "empetrójkę". W menu XMB na konsoli, przejdź do sekcji z muzyką i wybierz dysk wymienny z muzyką. Jeśli wszystko będzie ok, oznacza to, że źle wrzucasz gry.
Dziwna sprawa... Ja, mając dysk 1TB z 2 partycjami NTFS i FAT32, nie mam żadnego problemu. Może spróbuj przelecieć dysk tym programem o którym pisałem? Właśnie nim formatowałem swój.
Tak w komputerze elegancko chodzi. A dopiero dzisiaj dysk kupiłem. Jutro muszę tam zadzwonić do tych ludzi na auckji było napisane, że działa z xbox,ps