Mały obraz.

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Mały obraz.

Postprzez Sanctuary » 30.01.2013, 00:02

Siemanko, mam mały problem z PS3 slim (120gb z 2009 roku) z najnowszym orginalnym softem(dziś updateowałem).

Na czym polega problem? Mam w domu dwa tv. Jeden 42cale full hd i jeden 46 cali full hd +3d. Chciałem sobie pograć w Skyrima(orginalna płytka), a że nie grałem z dobre pół roku wyskoczył komunikat "Proszę zaktualizować system, by uruchomić gre bla bla bla". Router mam dość daleko, więc przemieściłem się z konsolką do innego pokoju, gdzie znajduje się telewizor z 3d-było to także pierwsza styczność konsoli z tym telewizorem. Jako iż jest to tv z 3d wyskoczył komunikat od konsoli, że telewizor wyświetla obraz 3d no i trzeba coś tam z calami wybrać. Ja głupi więc olałem to, bo przecież to tylko na 10minut. Po aktualizacji wszystkiego(sama gra także sie zaktualizowała) poszedłem do swojego pokoju, gdzie znajduje się "normalny" tv. Wszystko odpaliło się normalnie. Gdy uruchomiłem gre(Skyrim przypominam ;) ) ekran zmnieszył się do jakiejś połowych tych 42 cali. Pierwsza myśl, coś w ustawieniach. No i zabawa się zaczęła. Robiłem wszystko. Restarty, przywracania systemów, trzymanie guzika, nawet zmieniłem te ustawienia 3d na drugim tv do 42 cali(myślałem, że tutaj tkwi problem). O dziwo, gra normalnie działa(czyt. ekran jest duży na cały ekran), gdy konsola jest podłączona do AV.

Moje pytanie brzmi: Jak ten ekran rozciągnąć :s, przywrócić do stanu normalnego?

Dziękuje z góry za pomoc.
Sanctuary
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych