Nie kupuj tej konsoli do przeróbki!!! Po pierwsze wersje kolorystyczne ps3 wyszły w modelach cech-3004 więc te modele są nie przerabialne. Po drugie według tej listy http://www.pshomebrew.net/wiki/PS3_Back ... ity_List_C soft jaki wymagała gra w czasie premiery to 3.72 więc pewnie coś koło tego będzie. Dla włąsnego dobra nie kupuj chyba że lecisz na oryginałach.
Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna
Tylko to jest to że ja potrzebuję konsoli z pełna gwarancją producenta i niestety raczej takiej konsoli by była jeszcze możliwość modyfikacji pewnie nie znajdę, szkoda tylko że nie ma jakichś narzędzi by nawet 3.72 dało się zdowngradować lub zrobić jako CFw
To oznacza że najpierw musisz sprawdzić w systemie numer softu jaki jest zainstalowany na konsoli.
Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna