NIedawno dostałem od znajomego PS3 Fat 60gb . Model CECH C04.
Był na niej OFW w wersji 2.xx. Nie działał napęd BD (mechanika) ale sama plytka - logic board była/jest sprawna.
Zabrałem się więc za przeróbkę owego sprzęciku.
Najpierw zainstalowałem OFW 3.55 (poprzez recovery menu)
Następnie zainstalowałem CFW Kmeaw 3.55 (poprzez recovery menu)
Wszytko poszło sprawnie i bez problemów .... Niestety tylko to poszło sprawnie...
Mam opcje install package i app_home.
Instaluje pkg wszelkiego rodzaju...
instalowałem lv2.pkg i fix_permisions.pkg - black screen po odpaleniu
Instalowałem multimana w rożnych wersjach 4.10 , 4.17 ,4.16 (wszystkie base ) a potem bdemu2-3.55 - black screen
Blackboxftp - black screen
Chciałem zaistalować na to rogero 4.30 ale wczesniej trzeba przelaczyć QA wiec zainstalowalem toggle_Qa.pkg od rebusa i tez black screen
Mowie sobie "ok ok.. może w takim wypadku rebug rex coś pomoże ..." Więc zainstalowałem rebug rex 3.55.3.
(z recovery mode) . Instalacja przebiegła pomyślnie. Ale dalej znów ten sam problem. Wiem ze toggle_qa jest w rebug tools'ach wiec scągnałem rebug _toools_2_0_0.pkg i instalnąłem.... i dalej lipa - po odpaleniu rebug tools'ów black screen..
Multiman i inne wcześniej wspomniane pkg tak samo... pomóżcie bo pomysłów już nie mam.
Próbowałem tez pkg z jakąś gierką z homebrew dla 3.55 i tez black screen.
Jakieś sugestie ... lub może coś robię źle.... siedzę nad tym już trochę a postępu nie ma .

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)