Downgrade

Wszelkie pytania i problemy w sprawach downgrade konsoli
  • Sponsorzy

Downgrade

Postprzez wower » 01.01.2013, 23:42

Czytam, czytam i juz sie zagmatwalem. Odbieram jutro konsole po downgrade i nie wiem dokladnie co robic. Z tego co wyczytalem to wystarczy, ze sciagne sobie Rogero, zaktualizuje przez usb i tyle. Napotkalem sie tez na instalacje jakiegos multimana, po downgrade nie musze instalowac cfw zeby wrzucic rogero, tak?
Prosze o pomoc od czego zaczac i jak sie za to w ogole zabrac bo nie chce czegos uszkodzic. Pozdrawiam i dzieki za pomoc

-- 02.01.2013, 15:59 --

widze, ze nikt nie byl w stanie mi odpowiedziec. Odebralem dzisiaj konsole z downgradu, okazalo sie, ze zainstalowany jest na niej nowy Rogero, multiMAN, Toggle QA i jakis bd loader. Gry mam na dysku zewn. w folderze GAMES, wszystko ladnie, pieknie, wchodze do multimana, probuje odpalic gre i wyrzuca mnie do glownego menu, mam jeszcze ikonke load last game czy cos takiego, ale dzieje sie to samo. Probowalem z 5grami i ciagle to samo, o co moze chodzic?
Musze miec podloczony internet do ps3 czy nie ma znaczenia?
wower
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: CFW 4.40 ROGERO

Sponsorzy

Re: Downgrade

Postprzez mati90b » 03.01.2013, 19:18

Witaj,żeby odpalić kopię gry musisz mieć oryginalną grę w napędzie.Gdy wejdziesz do multimana uruchom grę,wyjdzie ci wtedy do menu(XMB) konsoli i wyskoczy ci ikonka płyty z daną nazwą gry i gotowe :)

Za ten post autor mati90b otrzymał podziękowanie od
wower (03.01.2013, 22:42)
mati90b
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

• Sponsorzy

Powrót do Downgrade