Wiatm mam pewnien problem... posiadam konsole ps3 w wersji fat hdd 40gb i mam z nia klopot... Kosnola posiada soft 3.55 a dysk jest pusty.. Gdy proboje zainstalowac softa wyskakuje mi komunikat " the data is corrupted" identycznie jak na tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=hdxfq-cC-mc
Czytalem o tym i podobno na obecna chwile nie da sie nic zrobic sony mialo sie zajac tym problemem lecz do tej pory nic nie wymyslili przynajmniej z tego co wiem.. najprawdopodobniej olali ta sprawe... probowalem przywracac konsole do poprzedniej wersji softa probowalem wgrywac mase innych softów i non stop to samo... jedynym ratunkiem na to jest posiadanie starego dysku z konsoli ktory mam sformatowany... Nasuwa mi sie pytanie czy gdybym poprzez pc przekopiowal pliki z innego dysku konsoli o sotcie 3.55 na swoj czysty to czy owy eksperyment powiódł by sie? jesli tak czy moglby ktos zrobic to dla mnie i poprostu przekopiowac swoj dysk wrzucic na jakis serwer? Teraz myslalem tez nad 2 opcja jesli wymienil bym pamiec flash konsoli np z konsoli o sofcie 3.41 czy jakos tak czy wszystko bylo by w porzadku i konsola zadzialala by prawidlowo ? z gory dziekuje za kazda chec pomocy