Witam,
po aktualizacji z rogero 3.55 spoofed to 4.25 (hermes), na cfw 4.30 v2.03 przy próbie uruchomienia aplikacji rogero wyskakuje błąd 80010017. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

piotrek91 napisał(a):Witam,
po aktualizacji z rogero 3.55 spoofed to 4.25 (hermes), na cfw 4.30 v2.03 przy próbie uruchomienia aplikacji rogero wyskakuje błąd 80010017. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

piotrek91 napisał(a):chodzi mi o aplikacje rogero... wcześniej uruchamiałem z niej gry, a teraz wyskakuje ten błąd, a na multimanie wszystkie gry nie działają.

walery napisał(a):piotrek91 napisał(a):chodzi mi o aplikacje rogero... wcześniej uruchamiałem z niej gry, a teraz wyskakuje ten błąd, a na multimanie wszystkie gry nie działają.
Trzeba zainstalowac jeszcze raz to co nie dziala od nowa bedz z innych zrodel.

walery napisał(a):Nic nie jest uaktualnione. Trzeba wgrać multimana i dodatki pod 4.30
piotrek91 napisał(a):walery napisał(a):Nic nie jest uaktualnione. Trzeba wgrać multimana i dodatki pod 4.30
najnowszego multimana mam (4.17.3), jakich jeszcze dodatków potrzebuje aby rogero śmigał jak należy?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości