PSX-SCENE wzywa do wsparcia graf_chokolo

Newsy ze sceny PS3 Hack
  • Sponsorzy

PSX-SCENE wzywa do wsparcia graf_chokolo

Postprzez iraslbn » 24.06.2011, 09:59

PSX-SCENE członek i twórca gabinetu Media chce pokazać hasło do swojego najnowszego dzieła. On także wzywa członków sceny i innych do wsparcia graf_chokolo przeciwko "złego" sony . Pomoc graf_chokolo do walki z SONY | graf_chokolo ...

Obrazek

Originally Posted by shagratt71
Small contribution to the cause:

Here is The Media Cabinet v1.5 + StarWars figures Bonus: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Package Password v8j7g9wh3yts5f6

If you havent already got this and download it then please make a donation here:

Help graf_chokolo to fight against SONY | graf_chokolo

Z języka:
Na język:
Tłumaczenie (Wykryty język: angielski > polski)
Gabinet Media Construction Kit v1.5 + Star Wars rozszerzeń:

przetłumaczone google tłumacz:

Ta wersja gabinetu Media i Construction Kit zawiera pliki PSD i pliki działania, który będzie działać we wszystkich wersjach programu Adobe Photoshop CS. Gabinet Media to wirtualne szafy regały do ​​multiMAN do reprezentowania i wyświetlanie gier, filmów i muzyki oraz wiele innych.

Expansion Pack StarWars:

Wiele z figurek w tym pakiecie są z mojej kolekcji osobowe, które zacząłem w 1995 roku, w chwili obecnej mam około 200 Film i kolekcjonerskich gier, które mam zebrane z całego świata i wciąż dodawanie nowych pozycji rocznie. Większość Star Wars figurki stoiska na 12-15inches i zajmują większość mojego (tak zgadliście) Gabinet Media, dla których Rada Ministrów Media była inspirowana. I fotografowane i edytować większość figurki w Photoshop oraz dały swój cel, aby wyglądać wszystko jak najbardziej realne.

lista zmian:

Updated with most current multiMAN version v2.00.04
XMB Icons Updated
Action script added for Photoframes
Action script added for Cup
Full 8x4 Construction Kit PSD
Options Legend & Multiman Logo Layered (F1 Prev/ System Menu/Exit/Next/Game Menu/Load)
Added extra frame pictures & case covers
Sackboy Shadow Corrected
8x4 Perspective Correction
Various other graphical improvements
Music Added to Main theme
2 PKG files, one ready made original theme and one Star Wars Edition
Originally Posted by shagratt71 View Post
As promised, A list of things to be implemented in The Media Cabinet and beyond:

In no order:

Different Meida Cabinet wood types
Different Material Media Cabinet types (Metal, Glass, Stone etc)
Nick-Nacks Shelf Pack
Seasonal Shelf Pack
Heros and Villans Shelf Pack

This will be it for v1.6 to v1.9. Beyond that I have preliminary idea's for something totally different which I'm pretty excited about. And of course I will be waiting to see what Dean implements into multiMAN with each brilliant update of his, so that could change alot of things!

No idea how long it will take to do this lot, all depends on what spare time I have.

źródło: http://psx-scene.com/forums/content/free-graf_chokolo-media-cabinet-construction-kit-v1-5-star-wars-expansion-free-48/
iraslbn
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
Firmware: CFW3.55 KMEAW

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do News