Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna
Musisz kupić sobie e3 flasher żeby zrobić downgrade lub oddać do jakiegoś serwisu. Przez pendrive nie ma jeszcze downgrade.
Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna
Może, na to pytanie nikt nie jest w stanie odpowiedzieć.
jestem troche niekumaty, i mam stracha ze cos zje*ię a chodzi mi o to, żebym mógł grać w gierki z obrazów płyty. czy mogę po prostu dać tę konsolę do serwisu tak żebym sam nie musiał nic robić? czy mam zrobić samemu downgrade i potem oddać do serwisu
Downgrade raczej w serwisie(który zna się na rzeczy).Reszta jest banalnie prosta,czytaj poradniki dla zielonych.Zawsze możesz zapytać na forum jak coś nie zrozumiesz. Tu masz namiary>>>http://ps3-hack.pl/forum/post16112.html#p16112