Najpierw musisz wiedzec jaką masz wersje gry np :Bles.... Blus.... Potem wpisujesz w google np: Kane & Lynch Bles..... fix i ściągasz, następnie podmieniasz plik eboot z gry na ten ktory sciągnąłeś i po odpaleniu multimana i kliknieciu X wyskoczy ci czy chcesz updatowac gre i param.sfo dajesz tak i git malina (ja tak robie)
a moglby ktos podac gre (download ) + fix a pozniej sam bede sobie szuka jakie sa objawy braku fixa ? U mnie klikam na gre wyskakuje czarny ekran i wywal do glownego menu
Tak ma wlasnie wywalac... Jak cie wywali to sprawdz taka niebieska ikone plyty i tam powinna byc gra ktorą wybrałeś w multimanie... Jak nie bedzie to wloz jakas plyte z inna gre i sprobuj jeszcze raz.
Niekoniecznie to wina fixa. Niektóre gry działają tylko z dysku wewnętrznego lub zewnętrznego i niektóre potrzebują jakiejś oryginalnej gry w napędzie.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Gre orginalna mam caly czas w napedzie proowalem gier crysis 2 baterfild 3 i jeszcze klika nie pamietam Moglibyście podać tą gre z fixem . Obojetnie jaka tylko zeby bylo max 20 gb . Bo chce zobaczyc czy to wina tego.. Wszystkie gry odpalam z dysku zewnetrznego
Bo jak nie mam tego fixa włanczam gre i wyskakuje czarny ekran i wywala do głownego menu ( juz po koncie mulitiman) i nie da nic sie zrobic .... z 100 razy probowalem i cały czas to samo .., Moze byc tego powodem brak fixa?
jak najedziesz na gre nie odpalaj jej z x tylko spruboj kombinacji "select +x" i moglbys napisac jaka to gra jak ci pisze w folderze glownym bles czy blues ile???
Ej ludzie wszystko zrobiłem podmieniłem pliki i nadal gra nie chodzi wchodze w multimana odpalam gre pisze load i czarny ekran i musze rr konsole... Do konsoli ma byc podlaczony internet?
Doszedłem dalej juz gra sie odpala przełancza na zwyłke konto i wyskakuje taki oto błąd