Przebieg historii systemu playa przebiegał tak: soft OFW3.2X później OFW 3.41 przedwczoraj wgrałem OFW 3.55 a następnie 3.55 kmeaw później zainstalowałem multimana 2.00 (przed tym bdemu) w install pkg miałem tak jak wspomniałem
Mam jeszcze jeden problem. Zassałem NFS wrzuciłem do folderu games na pendrive, następnie folder nfs skopiowałem do games na dysku konsoli jednak nie mogłem z tym nic zrobić w multimanie i gai. Później bawiłem się kopiując tylko folder BlESXXXXX jak jest na backupach z płytek. Niby już jest lepiej pokazuje sie ikonka gry klikam i mam NFS na miejscu płyty klikam i wyskakuje mi błąd 80010006. Jaki może być powód w tych dwóch przypadkach? Z góry wielkie dzięki. Dodam że mam płyte w napędzie żeby nie robić z siebie i kogoś głupka. Oglądałem na Jutjubie filmiki o tematyce instalacja cfw itp jednak w momencie kiedy kopiowali na dysk nie pokazywali tego, nie wiem co robie źle. Wspomne że wczoraj lub dziś nie pamiętam tak bawiąc sie w multimanie (1.15 jeszcze) była jakaś informacja jakobym miał zainstalowane psgroove a nic podobnego nie instalowałem tylko kmeawa dla pewności dzisiaj wgrałem jeszcze raz. A tamtego miejsca gdzie miałem informacje o tym ps groove nie mogłem znaleźć. Dzisiaj wgrałm multimana 2.00 i tam nie było informacji o żadnym kmeaw ps groove ani nic tylko w nawiasie jakiś napis. Ale to jest chyba kmeaw, chyba napewno w XMB w inf o systemie mam poprostu 3.55 a app_home i install package mam