Mimo wielu poszukiwań nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
Konsolę przerobioną będe miał we czwartek więc nie miałem żadnej stycznośći z graniem w backupy.
Mam parę gier część z nich to 20+ GB a konsola z dyskiem 60 gb więc za dużo się tam nie zmieści. Posiadam dysk przenośny 320 GB szukając jak odpalać gry z dysku przenośnego natrafiłem na pewien poradnik wydaje się dość profesjonalnie zrobiony który mowi:
- Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Chodzi mi tutaj dokładnie o ostatnią część
"Gra nie będzie działać z dysku zewnętrznego/pendrive, ponieważ ma owe duże pliki podzielone (dlatego musi być skopiowania na dysk PS3)"
Wnioskując, żadna gra która jest większa niż 4 gb nie może być uruchomiona z dysku zewnętrznego ? Idąc tym tokiem dalej, każda gra większa niż 4 gb musi być wrzucona na dysk ps3 i tam scalona ?
I drugie pytanie,
Wyczytałem że gra musi być w folderze o nazwie GameID czyli jak dobrze rozumuję BLESXXXXX, mam parę gier które żadnego takiego oznaczenia nie mają i w żadnym folderze nie moge znaleść jaki jest to GameID, co z tym fantem zrobić ?
Pozdrawiam.

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)