Tym razem wyciekł do sieci 4.00 PS3 SDK (Software Development Kit) zawierający różne narzędzia oraz dokumentację. Może nowego CFW spodziewać się nie można, ale z pewnością drobnych aplikacji na PS3 już tak.
Trochę bez sensu co jakiś czas wydawac te 200-300zł;/ Gdyby to było tak, ze dasz te 150zł i masz już spokój przynajmniej na rok to ok. Z drugiej strony jeśli wprowadzą jakie "nowe jongle czy coś" to może przynajmniej TB znacznie potanieje i ci co do tej pory mają cfw 3.55, będą mogli zagrać w gry na TB;] Nie zagramy w dniu premiery ale zawsze to jakiś pozytyw;]
To niech kurde zrobia tego dongla z 4.00, to chetnie im zaplace. Nie musze miec koniecznie CFW we flaschu. Troche tytulow do softu 4.00 jednak wyszlo, wiec te 200 - 300 zl. za mozliwosc odpalenia tylu piratow, jest ok. No ale jak narazie mecza caly czas te 3.55. Czasy sie niestety zmieniaja. Nie ma juz "oszolomow" w dobrym tego slowa znaczeniu, ktorzy robia cos dla samej przyjemnosci. Tylko kasa, kasa , kasa
ale jak ja mam ofw 3.73 to ten dongiel i tak nie zadziala przeciez to to to jakies sciemy. predzej powymieniam wszystkie ciekawe tytuly i przejde na gametrade niz oni cfw zrobia. klade kija na to cale piracenie. + mozna isc siedziec to dzieki. Btw wlasnie wystawiam do wymiany crysis2 dub pl full 3d hd stan idealny na gametrade. jakies oferty?
też wole grać w 500 zwłaszcza że nie mam internetu w domu. ale że mam 5 to co poradzę? ano radze jak mogę. to nie jest strona instruktażowa hackingu tylko forum fanowskie kakaroto i spółki;) niczego się tu nie nauczyłem. najwięcej się nauczyłem jak zaktualizowałem do 3.73. żeby nie aktualizować. koljny nic nie dający wyciek. wybacz że ci zaśmieciłem takiego bajer super newsa. Skasuj mnie jak Ci to poprawi humor. Bo mi na ofw nic już humoru nie pogorszy.
A ja mam za wysoki oryginalny soft i czarna du** z downgrade a chętnie bym to zrobił i grał w 500 gier a nie męczył moje 4 oryginalne płytki kupione za moją ''europejską wypłate''