Problem z uruchomieniem gier

Konsole, urządzenia, sprzęt
  • Sponsorzy

Problem z uruchomieniem gier

Postprzez kedziorhg » 04.02.2013, 15:19

Witam wczoraj przerabialem znajomemu konsole wgrany Rogero 4.30 v2.05 instalacja przebiegla pomyslnie potem poszedl multiman i dodatkowo showtime. jako ze gry juz mialem ze swojego dysku zewnetrznego skopiowalem wszystkie na jego pamiec i tu pojawia sie problem a mianowicie nie wszystkie gry uruchamiaja sie poprawnie(gry byly odpalane przed i z sciagana aktualizacja) m.in. nba 2k13 ktora UWAGA nie widzi oryginalnego pada ps3 lub assasina 3 przy ktorym ladowaniu konsola lapie freeza ale wiekszosc gier staje na "weryfikacja danych gry prosze czekac..." mimo dlugiego oczekiwania na zakonczenie procesu nic sie nie dzieje. moje pytanie czemu konsola weryfikuje dane gry mimo ze w multimanie ta opcja jest wylaczona gry byly testowane z wlaczonymi i wylaczonymi dyskiem zewnetrzym, bdmirror oraz startem bezposrednim.nie testowalem czy gry ruszaja z mojej pamieci wieczorem jak stestuje to napisze czy wystepuja te same problemy. jaka moze byc przyczyna czegos takiego?czy sa w tych grach moje save zapisane na mojej konsoli czy jak?prosze o szybka pomoc :cry:
I wystaw mi każdego z wrogów, wystaw frajerów co robią z siebie bogów
kedziorhg
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Firmware: Rogero 4.50 v1.01
PSN ID: lothoshg

Sponsorzy

Re: Problem z uruchomieniem gier

Postprzez darkos » 04.02.2013, 17:53

Przerabiales znajomemu konsole z jakiego FW na Rogero 4.30?

Jakie ty masz CFW w swojej konsoli? Czy twoje gdy na tym dysku posiadają wgrane fixy pod 3.55 czy pod 4.30.

Save z gier masz zapisane w swojej konsoli w zakładce games/save data
darkos
Banned
Platinum Member

Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy

Re: Problem z uruchomieniem gier

Postprzez kedziorhg » 04.02.2013, 18:33

znajomemu przerabialem prosto z ofw 3.55 a ja tez mam Rogero v2.05 fixow nie mam wszystko leci na aktualizacjach badz backup jest taki jaki znalazlem a co do savow nie jestem pewien ale raczej tak
I wystaw mi każdego z wrogów, wystaw frajerów co robią z siebie bogów
kedziorhg
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Firmware: Rogero 4.50 v1.01
PSN ID: lothoshg

• Sponsorzy

Powrót do Ogólne