Trust napisał(a):Jakiego pada polecacie, by kupić do PS3? Jak rozpoznać oryginalnego na allegro? Gdyż niektóre, niby oryginalne, mają dość niskie ceny w porównaniu do sklepowych. Ciężko mi stwierdzić, czy są oryginalne, gdyż kiedyś się nadziałem na "oryginała" z allegro ;x.
Poza tym, czym różni się sixasis od reszty padów?
Z góry dzięki za odpowiedź!
PS Jakie PSMove kupić? Jaki jest najbardziej opłacalny zestaw? Chodzi mi też o karabinek. Poza tym, czy można w każdej strzelance posługiwać się movem?
Pozdrawiam,
Trust
@Trust
A więc tak,pady na Allegro w czerwonych blistrach na bank podróbka .Wizualnie wyglądają na oryginalne,po dokładnym przyjrzeniu się i porównaniu z moim 2-im padem ,a tu różnice:
Obudowa (górna część) bardziej błyszcząca,powinna być matowa.
Przyciski ,select oraz start powinny być gumowe,a nie a,la gumowate
Gałki ruchome L3/R3,nie mają nakrapianej gumowej nalewki,jest to wyczuwalne pod palcami
Analogi </>

,dziwnie klikają,również L1/R1
Akumulatorek ,po pełnym naładowaniu trzyma zaledwie połowę tego co pad od Sony(sprawdzone podczas śmigania na GT5)
Stanowczo odradzam kupowania taniochy,ja się pozbyłem tego badziewia
PS.Trafiłem kiedyś na artykuł w necie ,że przechwycono jakąś szajkę we Wrocławiu co rozprowadzało ten szmelc.Jak odnajdę gdzie to było wkleję link

Tak na szybko na potwierdzenie moich słów ,informacje z tej stronki podobne lecz nie ten artykuł miałem na myśli .
Tam były zdjęcia ,dokładnie z takimi padami co są na Allegro,dziwne że wciąż są do kupienia
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... sorow.html